Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Pasek warna

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Dzisiaj jak zobaczyłem jak niektórzy moderatorzy jarają sie w statusach wpisami w panelu ostrzezen innych userów to mnie <...> strzelił. Dla mnie jest to niegodne moderatora, żeby czyjeś wpisy z pasku ostrzezen wywlekać na forum publiczne i jarać się tym, że mają dostep do pasków ostrzezen userów.

Dla mnie powinni za takie coś z miejsca zostać ukarni bo to jest wynoszenie informacji tak samo ważne jak AZ.

Wiec proponuje jeśli sie oczywiście da, zablokowanie wglądu moderatorom w paski userów, prosze nie mylić tego z nadawaniem warna oczywiście jak zawsze moderator mogłby nadać warny rzecz jasna, ale nie miał by wglądu do poprzednich wpisów. Wpisy były by dostepne od rangi "Lidera".

A jeśli sie nie da, to osobiście proponuje uczulić moderatorów na ten temat żeby póżniej takie informacje nie wyciekały na forum, bo ktoś poprostu może sobie tego nie zyczyć.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie, jak daje warna np. w publikacjach za link forum, muszę zobaczyć czy wcześniej nie dałem ostrzeżenia slownego

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Jakby taka opcja zniknęła, to by nikt warna nie dostał.

Nie.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie, jak daje warna np. w publikacjach za link forum, muszę zobaczyć czy wcześniej nie dałem ostrzeżenia slownego

Też prawda, jeśli sie nie da to trudno, ale 2-gą propozycje (uczulić na ten temat moderatorów) da sie jak najbardziej wprowadzić, wystarczą chęci administracji.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Bez przesady... oczywiście uświadomienie niektórych moderatorów, że warny to nie jest coś, co należy wywlekać na całe MPC, uważam za jak najbardziej słuszne. Chyba niektórym się w główkach poprzewracało skoro tak robią...

Opublikowano

Nie wiem co mam pisać bo jestem w rozterce...

No więc zacznijmy od tego ze jeśli ktoś miałby 100% to by go nie mogli zbanować bo by nie widzieli ile ma więc odpada jetem jedynie za tym by moderatorów którzy wynoszą takie info ukarać bo moim zdaniem jest to karygodne.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Imho nie można zabronić moderatorom przeglądu pasku ostrzeżeń, bo zwyczajnie będą mieli poblokowane większość funkcji i na co tacy moderatorzy bez praw? Natomiast jeśli chodzi o karanie tych, którzy wynoszą takie info, to jestem na TAK.

Opublikowano

Bez przesady... oczywiście uświadomienie niektórych moderatorów, że warny to nie jest coś, co należy wywlekać na całe MPC, uważam za jak najbardziej słuszne. Chyba niektórym się w główkach poprzewracało skoro tak robią...

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Nie rozumiem jak można się tym jarać.

Co do sugestii to takiego czegoś się nie da za bardzo zrobić. Najlepiej jakby te osoby dostały po prostu ochrzan od globali.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie rozumiem jak można się tym jarać.

Co do sugestii to takiego czegoś się nie da za bardzo zrobić. Najlepiej jakby te osoby dostały po prostu ochrzan od globali.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Coś takiego nie może zostać wprowadzone z tego względu, że jest to nieraz potrzebne do oceny sytuacji i podjęciu odpowiednich działań.

Bardziej byłabym za tym, by wprowadzić zasadę zabraniająca moderatorom, jak i ogólnie członkom zespołu mpc, publicznego ujawniania czyiś ostrzeżeń.

Nie każdy sobie tego życzy i w sumie takie działania są naruszaniem czyjeś prywatności. Nie bez powodu użytkownicy nie widzą statusu ostrzeżeń innych forumowiczów.

Opublikowano

Osoby, które będą publicznie udostępniać screeny z wpisami użytkowników, zostaną na pewno pouczeni. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...